Expertise

One4Seven is de one-stop-shop voor 7 diensten in

Villabouw


Kennismaking

U vertelt ons over het huis van uw dromen. Zo vertrouwt u ons toe wat u belangrijk vindt en welke bouwstijl u verkiest.

Bouwen op uw eigen grond of op één van onze kavels.

Onze bouwadviseur maakt op basis van de plannen, door onze of jouw architect getekend, een correcte budgetraming. Zodat u een goed idee heeft wat we samen kunnen realiseren.

Ontwerp en studie

Van ruwbouw tot interieurafwerking: met tal van ervaren en gespecialiseerde aannemers geven we uw huis steeds meer vorm.

Onze projectleider die zich over uw bouwproject ontfermt, verzekert dat alles vlot en binnen de afgesproken timing verloopt.

Bouw

Rekening houdend met al uw wensen ontwerpt uw of onze architect het huis waarin u zich herkent.

We voeren alle nodige studies uit en we maken een gedetailleerde budgetcalculatie op. Zo weet u precies wat we samen zullen waarmaken.

1

2

Projectontwikkeling


147 is een projectontwikkelaar actief in het ontwikkelen en realiseren van woningen, appartementen, winkels, kantoren en stadions in België, maar ook over de grenzen heen.

Wij streven samen met een collega private partner naar het vinden van de perfecte balans tussen de verschillende functies als wonen, werken, ondernemen en ontspannen.

Deze ontwikkelingen bestaan dan ook vaak uit complexe vraagstukken die smeken om creativiteit en innovatie.

Bij ieder project dat wordt gerealiseerd staat de mens centraal. Het team van specialisten bij onze partner zijn vakbekwaam in hun doen en laten, waarbij met passie het beste resultaat nagestreefd wordt.

We gaan graag uitdagingen aan waarbij we uit ervaring weten dat het loont om oog te hebben voor het grotere geheel maar òòk voor de details die gebouwen uniek maken. Met als doel om een project te ontwikkelen waarvan de directe omgeving mee profiteert.

Onze projecten vertalen zich in 4 begrippen op het vlak van duurzaamheid: Energie, Materiaal, Natuur en Mens.


Gebiedsontwikkeling


Gebieden en gebouwen ontwikkelen met durf en creativiteit, dat is waar we goed in zijn. Een project plaatsen we altijd in een breder perspectief. Onze projecten spreken dan ook voor zich.

We denken vooruit en creëren bruisende buurten door complexe gebiedsontwikkeling. Dit met een hoge leefbaarheid, in een veilige omgeving en met goede verbindingen.

3

4


Co-Creatie


Co-Creatie geeft toekomstige bewoners de vrijheid en mogelijkheid om samen met onze partners hun woonbehoeften in te vullen.

Transformatie


Transformatie gaat om het geven van een nieuwe functie aan een bestaand gebouw, waardoor een nieuwe en betere versie ontstaat.

Een gebouw krijgt dus een tweede leven, een nieuwe toekomst. Het gaat om waarde creëren voor de nieuwe bewoners en voor de directe omgeving.

Het toekennen van een andere functie aan een gebouw kan een enorme positieve impact hebben. Dit door grensverleggend om te gaan met duurzaamheid en innovatie.

5

6

Property hunter


Onze vastgoedjagers begeleiden u doorheen het hele koopproces van vastgoed.

147 neemt de zoektocht in handen, analyseert panden, adviseert en onderhandelt de beste voorwaarden, zodat u met een gerust hart kunt kopen.

Sterk in: Opzoeking – Begeleiding – Onderhandeling


Land scout


Onze landscout is de persoon die voor jouw bouwgrond opportuniteiten in de markt zal zoeken. Eens hij een opportuniteit heeft gedetecteerd zal hij al deze informatie aan jou toelichten. Verder zal hij jou ook door het proces van vergunningen leiden.

7